Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi aikuiset

Kuntonyrkkeilyn alkeisryhmä on tarkoitettu iältään yli 17-vuotiaille. Kurssi lähtee liikkeelle nyrkkeilyn alkeita opetellen. Käydään läpi lyöntitekniikoita, erilaisia väistöjä ja torjuntoja sekä lajille tyypillistä liikkumista. 

Harjoitellaan peilin edessä ja ilman peiliä, parin kanssa ja ilman paria ns. varjonyrkkeillen sekä nyrkkeilysäkillä. Testataan pistehanskoihin lyömistä ja niihin lyöntien vastaanottamista. Kokeillaan kuinka hyppynaru pyörii, treenataan liikehallintakykyjä, kuten rytmi- ja koordinaatio kykyjä sekä tasapainoa. Lihaskuntoharjoitteita tehdään kuntopiiri tyyppisesti silloin tällöin. 

Kausi sisältää 16 treeniä ja kestää toukokuulle saakka. Siinä ajassa saadaan jo mukavasti kokemusta lajin monipuolisuudesta. 

Varusteiksi tarvitset sisäliikuntavaatteet sekä sisäliikuntakengät.

Kurssille edellytetään käsisiteiden hankintaa. Sellaiset voit hankkia meidän kauttamme 12 e hintaan. Käsisiteiden käyttö ja sidonta opetetaan ensimmäisten treenien aikana. 

Nyrkkeilysalilla on alkeiskurssilaisten käyttöön lainahanskoja. Omat hanskat ovat aina suositeltavat, ja mikäli sellaisten ostoon herää kiinnostusta, autamme mielellämme.

Tervetuloa mukaan tutustumaan tähän mahtavaan lajiin. Nähdään treeneissä!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Meri-Tuuliaan 044 235 6317 tai merituulia@harjamakimove.fi