Jatkoryhmät B ja C

Jatkoryhmät koostuvat pitkälti meillä kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin suorittaneista nyrkkeilijöistä. Osa on ollut mukana jo vuosia, osa siirtynyt alkukevään alkeiskurssilta jatkamaan harrastusta jatkoryhmään.

Jatkoryhmät sopivat myös muualla kuntonyrkkeilyä harrastaneille, joilla on lajista kokemusta, vähintään alkeiden verran.

Kuntonyrkkeilyn jatkoryhmissä lisätään treeneihin haastetta, kun alkeet on hallussa. Se voi esimerkiksi olla nopeuden treenaamista, pidempiä lyöntisarjoja tai haastavampia oheisharjoitteita.

Syyskaudella 2019 ryhmissä ei ole tason mukaista jakoa. Harrastajia alkaa olla jatkajissa jo paljon, eikä harrastusvuosien/ kuukausien määrä kerro aina kaikkea taidoista, joten on vaikea tehdä jakoa sen mukaan. Voit siis itse valita jatkoryhmän B tai C omaan aikatauluusi parhaiten sopien. Huomaa, että B ryhmään osallistuminen mahdollistaa myös aamuisin treenaamisen vaihtoehtona iltatreenille, mutta ei edellytä sitä. Voit osallistua aina pelkkään ilta treeniin niin halutessasi.

Jatkavat nyrkkeilijät tarvitsevat omat nyrkkeilyhanskat käsisiteiden lisäksi. Tiedustele ajantasaista hanskojen ostomahdollisuutta myös meiltä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Meri-Tuuliaan 044 055 0425 tai merituulia@harjamaki.fi